Piškotki omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po naši spletni strani, se strinjate z uporabo piškotkov.

Nagradna igra za 8. marec

Pravila nagradne igre:
Nagradna igra je objavljena na Facebook strani Apartmaji Banonia Banovci in poteka od objave 1.2.2019 ob 20:00  do 7.2.2019 do polnoči.

Nagrada vključje 

  • 2 nočitvi v izbranem apartmaju Banonia, v vrednosti od 90€ do 130€ (odvisno od izbranega apartmaja)
  • Končno čiščenje v vrednosti 20€
  • Turistično takso in promocijsko takso v vrednosti 2 x 2€ / osebo /  nočitev
  • 2 celodnevni kopalni karti s kosilom za Terme Banovci v vrednosti 34 €
  • penino v apartmaju

V nagradni igri sodeluje vsak, ki všečka našo Facebook stran Apartmaji Banonia Banovci, objavo deli s svojimi prijatelji na Facebooku in v komentar napiše »sodelujem« ter s kom bo nagrado delil.
Nagrajenec bo izbran naključno s pomočjo orodja Random Comment Picker dne 8.2.2019 in bo istega dne objavljen na naši Facebook strani Apartmaji Banonia Banovci.
Nagrajenec je ob koriščenju nagrade dolžan posredovati svojo davčno številko, za potrebe poročanja o podelitvi nagrade FURS-u. Brez posredovanja davčne številke nagrade ne bo možno koristiti. Hvala za razumevanje.
Nagrado je možno izkoristiti do konca marca 2019. Nagrado je možno izkoristiti v naravi. Gotovinsko izplačilo protivrednosti nagrade ni možno. Izbira apartmaja je na izbrani datum možna glede na razpoložljivost apartmajev.
Vsi sodelujoči so bili v objavi nagradne igre na Facebook strani Apartmaji Banonia obveščeni, kje se nahajajo Pravila nagradne igre. S sodelovanjem soglašajo s temi pravili.